Waarom zou je dit willen

 

Het is inmiddels na 21-12-2012 en de nieuwe wereld is een feit. Tenminste, in potentie. We zullen nu gebruik moeten leren maken van de mogelijkheden die worden geboden om deze nieuwe wereld vorm te geven. Munay-Ki maakt het afstemmen en meestromen op deze energie eenvoudiger. Je kunt daardoor jezelf beter staande houden in een hectische wereld met steeds minder zekerheden. Uiteindelijk is Munay-Ki erop gericht om de mensheid te transformeren naar een samenleving die meer verbonden is met de aarde. Een samenleving die haar plicht als hoeders van de aarde weer op zich wil nemen

 

Wat geeft het jou persoonlijk? 

 

Munay-Ki laat je in contact komen met heelheid, harmonie, begrip, liefde, vrijheid, inzicht, kracht en transformatie. Dit is een hele mond vol, maar mensen die dit pad serieus durven te bewandelen zullen dit beamen. Zij ervaren na een cursus of persoonlijke sessie dat er een kracht in hun leven komt die zo subtiel maar sterk is, dat alles zal veranderen. Er ontstaat een leven waarin meer verbondenheid en vreugde wordt ervaren. Je eist je geboorterecht als mens weer op.

 

Munay-Ki ontvangen: een kennismaking met Peru

De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

Je kunt je aanmelden voor de Munay Ki inwijding:  via het aanmeldingsformulier of via telefoon: 06 46 27 67 34

De kosten bedragen € 350,- (tijd in overleg)

 

 

Als je vragen hebt neem dan contact op.

Munay-Ki

Wat is Munay-Ki

Munay-Ki bestaat uit een serie van 9 energetische inwijdingen of rites. Deze specifieke vorm van de inwijdingsweg is samengesteld door de Amerikaan Alberto Viloldo van de FourWinds Society in samenwerking met een sjamaan van de Q’ero gemeenschap uit Peru. Alberto heeft deze inwijdingsweg gebaseerd op de eeuwenoude inwijdingen van de Q’ero. Hij heeft echter de vorm zo aangepast dat het beter past bij onze westerse beleving. Munay-Ki is daardoor een uitgelezen manier om bekend te raken met de kosmologie van de volkeren die leven in de Andes in Zuid-Amerika en het Inca sjamanisme.

 Munay is een woord dat komt uit het Qechua. Dit is de taal die de Q’ero spreken. Munay is te vertalen als liefde, Munay-Ki betekent liefdesenergie. De energie van het hart.

Wat doet Munai-Ki

De Munay-Ki inwijdingen zorgen voor een grote schoonmaak in ons totale energielichaam. Het energielichaam bevat een verzameling van alles wat we zijn en wat we hebben meegemaakt. Door dit energieveld schoon te maken kunnen we het verleden loslaten en ons klaarmaken om nieuwe instructies te ontvangen. Deze instructies worden ontvangen in ons energielichaam en zullen ons uiteindelijke op alle niveaus veranderen.

 Je kunt dit zien als een update van de software waar je als mens op draait. De energie in het lichtenergieveld is dan de software en je DNA is de hardware. Doordat de instructies die je DNA aansturen veranderen, zal je DNA ook veranderen en daarmee je hele fysieke lichaam.

 Munay-Ki werkt zowel op op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Het is daardoor een totale verandering van ons wezen gericht op een nieuwe wereld.