Para-Centrum Insideoutoriginals is aangesloten bij de Internationele Gilde,

National Guild of Hypnotists 

En  wij zijn gevestigd op,

Aleoeten 35

2904 VA

Capelle a/d IJssel

Tel: 06 462 76 734 - 010- 210 99 10

Email: info@insideoutoriginals.nl.

Waar kan je hypnose voor gebruiken?

Voor veel voorkomende angsten zoals; Angst voor de tandarts, spinnenangst, Bang voor honden, claustrofobie, examenvrees, faalangst, hoogtevrees, vliegangst 

Hypnotherapie helpt  ook snel en effectief bij opgelopen trauma’s, stress, burn-out, PTSS, depressie, rouw, relatieproblemen, misbruik, verslavingen, onverklaarbare pijnen, gewichtsproblemen, slaapproblemen, auto-immuunziekten, exceem, het verwerken van ziekte, stoppen met roken en meer.  Eigenlijk kan je alles behandelen met hypnose.

 Met Regressietherapie kun je onverwerkte ervaringen alsnog verwerken. Dus blijf er niet mee zitten. Maak vandaag nog een afspraak! 

Kosten,  tijdsduur en kleding

Een behandeling duurt ongeveer tussen de anderhalf uur en de twee uur. Soms komen er onverwachtse blokkades op en kan het langer duren. Het is zaak dat u geen andere afspraken heeft na de hypnotherapie omdat u  zich vermoeid kan voelen  maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. 

Kleed u zich lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een  joggingbroek, vermijd in iedergeval knellende kleding.

Een behandeling kost € 150,00 .

Stoppen met roken en afvallen, kunnen in een sessie gedaan worden. Maar zware verslavingen zoals drugs en alcohol kosten meer tijd, ongeveer 4 behandelingen.  Vraag om meer info over de behandeling die u wilt ondergaan per telefoon of via mail.

Kan ik iemand  spreken die hypnose heeft ondergaan

Het is mogelijk om iemand te spreken die bij mij een hypnose heeft ondergaan. Zo kan je alle vragen stellen die in je opkomen en  mag je een eerlijk antwoord verwachten. 

Verder kan je veel vinden over Omni Hypnose op YouTube, 

https://www.youtube.com/watch?v=pLa8p_WQ4Nk.

Ook hier wordt uitleg gegeven over dit onderwerp en veel vragen beantwoord.

Werkt hypnose ook goed bij kinderen?

Om bedplassen, tick's, verdriet door een scheiding of overlijden,  ADHD-ADD  trauma's te verhelpen

Kinderen zijn vaak een uitstekend voorbeeld van hoe succesvol gewerkt kan worden met hypnose. Vooral jonge kinderen hebben nog een levendige fantasie en kunnen makkelijk schakelen tussen realiteit en verbeelding. Zij kunnen zich helemaal overgeven aan hun spel of een verhaal, hetgeen eigenlijk ook een vorm is van trance of hypnose en hypnotherapie.

Daarnaast hebben zij nog geen kritisch vermogen “werkt dit wel voor mij”  of remmingen en angsten voor hypnose. Het voelt heel natuurlijk aan en sluit aan bij hun belevingswereld. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan een probleem waar zij vanaf willen. Kinderen tussen ongeveer 7 en 14 jaar behoren tot de meest hypnotiseerbare leeftijdsgroep. Een kind onder dwang naar een hypnotherapeut sturen werkt niet. Een kind die niet in hypnose wil gaat niet in hypnose. 

 

Para Centrum Insideoutoriginals is gevestigd op de Aleoeten 35 2904 VA Capelle a/d IJssel

Tel: 06 462 76 734 - 010- 210 99 10

Email: info@insideoutoriginals.nl

Wat gebeurd er tijdens de behandeling

Je kan alleen in hypnose gebracht worden als je het zelf  echt wil.Je blijft bij je volle verstand, sterker nog, jou brein werkt 400% scherper dan in een normale toestand.

je kan dus weglopen, kijken, bewegen, iets weigeren, eten of drinken. en je kan super goed liegen. Dat komt omdat je brein 400% scherper is. Als getuigen bent van een misdrijf werkt hypnose heel goed omdat je precies weet wat je gezien hebt en zonder twijfel. M aar als je dader bent brengen ze je niet onder hypnose omdat je dan te goed kan liegen.

Hypnose is eigenlijk een volledige ontspanning, (nee je slaapt absoluut niet!) Zelden in je leven heb je je zo ontspannen gevoeld en het is fijn om zo ontspannen te zijn. Je hoeft niets te doen, alleen maar te relaxen.

Natuurlijke trance

Misschien heb je wel eens meegemaakt dat je iets aan het lezen was en je er na verloop van tijd achterkomt dat je al een hele tijd geen bladzijde hebt omgeslagen, omdat je ergens anders was met je gedachten. Dit dagdromen noem je een toestand van natuurlijke trance. Deze toestand heeft als belangrijkste kenmerk dat je aandacht ergens sterk op gericht is en treedt vaak op bij verveling, stress of veranderingen in de omgeving.

Deze toestand kan echter ook worden opgewekt voor een therapeutisch doel. Dus wanneer een hypnotherapeut vraagt om in hypnose te gaan, stelt hij enkel voor om een hulpmiddel te gebruiken waarover je al beschikt. Ieder mens gaat dagelijks meerdere keren in trance en komt er vanzelf weer uit, daarom voelt hypnose ook heel natuurlijk aan. 

Afvallen

Als hypnotherapeut werk ik aan alle problemen waar mensen mee komen maar ik wil nu de aandacht leggen op overgewicht. Mocht je al jaren aan het strijden zijn met je gewicht en steeds weer gebeurd het dat je de diëten niet vol kan houden. Ik bied jou een goede ondersteuning door middel van hypnose. Ik bied jou, sterk verminderde eetlust, en het trotse gevoel dat het je lukt om makkelijk af te vallen en een feestelijk gevoel bij iedere pond die je afvalt en zo moeiteloos doorstoomt naar je streefgewicht. en jij trots bent op elke keer dat je geniet van een gezonde maaltijd. Klinkt mooi he? Het is ook mooi! Aarzel niet langer als jij weer de controle over voedsel terug wil nemen en jij je de baas wil voelen over wat je eet. Ga er NU voor. Ik sta voor je klaar